Boerenborrel met Ilja Gort

Op 2 mei 2014 organiseren wij een Boerenborrel onder leiding van wijnboer Ilja Gort, eigenaar van Château la Tulipe de la Garde in Frankrijk. Ilja is onder meer bekend van de tv-programma’s ‘ Wijn aan Gort’ en ‘ Gort à la Carte’. Gorts ‘ La Tulipe’ wijnen wonnen op internationale wijnconcours al vele bekroningen, waaronder de ‘Prix d’Excellence’ op het ‘Concours des oenologues de France’ en ‘Best Bordeaux Wine’ op de ‘International Wine Challenge’ in Londen.


Deze proeverij biedt ruimte aan 20 personen, er worden 8 gangen bites geserveerd en Ilja verzorgt de bijpassende wijnen. U doet kennis op over het ‘slurpen’ van wijn en waarom een bepaalde wijn zo goed combineert met een bepaald gerecht. U bent van harte welkom op onze Boerenborrel. Bel of mail ons om u aan te melden.