Zalm & Trekdrop
Sashimi, salade van venkel, kervelvinaigrette en algen

Bisque & Het wad
Schaal, schelpdieren van het wad op zeekraal met een bisque van garnalen en strandkrabben

Escargot & Asperge
Slakken en groene asperge in tempura op edamame, krokante sojabonen en Japanse mayonaise

Kabeljauw & Curry
Op de huid gebakken kabeljauw, Beluga linzen, hennepzaad, paksoi in crème van groene curry en kokos

Parelhoen & Tahoe
Ravioli van parelhoen, zeewier en tahoe op Chinese kool, shiitake en zwarte sesam

Zeeduivel & Lamsoor
                        Gebakken zeeduivel op een bedje van lamsoor met limoenrisotto en schuim van sereh

Kalf & Sla
Zachtgegaarde kalfsucade met zomerse stamp, broccoli tuinerwtencreme en kropsla vinaigrette

Lam & Mograbiah
Lamsrumb met parelcouscous, gedroogde tomaten crème en poeder van zwarte olijven

Vegetarisch

Labneh – Dukkah
Arabische tompouce van pita met muhamara, labneh en dukkah kruiden

Tomaat & Tomaat
Tarte Tartin van tomaat, olijven, paprika, volkorendeeg en zongedroogde tomaten

Tofu & Walnoten
Terrine van Tofu, walnoten, soja en paddenstoelen met cranberry-uien confit

Thai & Curry
Groene asperge in tempura, Beluga linzen, hennepzaad, paksoi in crème van groene curry en kokos

Tempé & Edamame
In pindaolie gebakken tempé op edamame, krokante sojabonen en Japanse mayonaise

Kombu & Tahoe
Ravioli van wonton met tahoe, chinese kool, zeewier en zwarte sesam

Haloumi – Lamsoor
Krokant gebakken haloumi met lamsoor, limoenrisotto en schuim van sereh

Spelt & Noten
Risotto van spelt, Parmezaanse kaas, noten, basilicum en zeekraal

 

Dessert

Kaas & Kaas
Bijzondere kazen van Bourgondisch lifestyle, bijzondere Affiniers, met zuidvruchten-noten tapenade, notenbrood en appelstroop

Franse Kazen
Kazen van Abraham Kef uit Amsterdam met zuidvruchten-noten tapenade, notenbrood en appelstroop

Cheesecake – Geitenkaas
Sinaasappel cheesecake met citrus siroop en ijs van geitenkaas

Chocola – Fruit
Chocolade ganache met krokante bodem, vers rood fruit en een bosbessencoulis

Baileys & Koffie
Bavarois en ijs met koffiesiroop

Menukaart