Winnaar Battle of the Chefs

Helga Stobbe van restaurant ’t Golfje is de winnaar geworden van de eerste editie ‘Battle of the Chefs’ op Terschelling. Eilander Mystery Koks kookten een 3-gangen diner met een amuse voor de gasten die een tafel reserveerden in café de Zomer. De gasten konden na het dessert op een formulier cijfers geven voor het eten; voor smaak, originaliteit en presentatie. Aan de wedstrijd deden zeven Eilander koks mee.

Uit handen van Erik Brunekreef, eigenaar van café de Zomer, nam zij vorige week een mooi boeket en een oorkonde in ontvangst. Een eervolle tweede plaats is weggelegd voor Ferdi Bauer van Restaurant Brandaris en de derde plaats is voor medeorganisator en bedenker Hans Gerlofsma van restaurant Loods. De hele uitslag is te bekijken op de website van café de Zomer. Vanaf oktober start er een nieuw seizoen Battle of the Chefs. Er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan de invulling ervan. Voor de schermen kunt u als gast weer zes avonden genieten van de topprestaties van onze Eilander koks.

Met dank aan Erik Brunekreef / foto: Weekblad de Terschellinger