Gault & Millau Gids 2017.

We zijn trots op ons team. Wederom staan we in de Gault & Millau gids.

Uitgesproken smaken, uitgekiende wijnarrangementen.

Strak en sfeervol ingericht voormalig boerderijtje, Centraal gelegen op Terschelling. Zomers heb je vanaf het terras uitzicht tot aan de Brandaris. voor de liefhebbers Zijn de originele gerechten van Helga Stobbe en de uitgekiende wijnarrangementen van Babs van Ravenswaaij inmiddels een begrip.
We genieten van eendenborst met pastinaak, paddenstoelen en saus van koffie, yuzu en soja. Voor de vegetariërs is er een apart menu het onder meer andijvie met krokante polenta, cassavepuree en koriander pesto: heerlijk. Smaken zijn uitgesproken, de balans op het bord goed en gerechten worden mooi gepresenteerd. Je proeft het plezier dat ze hier in het vak hebben.