Pura Vida Foodbar geopend

Yorick Mulder en Helga Stobbe hebben na een paar maanden hard werken hun nieuwe zaak Pura Vida geopend. Gevestigd in de voormalige ijssalon in de Oosterburen (36) te Midsland. Bij Pura Vida kan men terecht voor breakfast, bowls, burgers, bar-bites en drinks. Lekkere wijnen, gezonde sappen en goede cocktails.

‘Pura Vida’ betekent ‘puur leven’, een welbekende term onder de mensen uit de nieuwe wereld. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekent dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je absoluut geen zorgen hoeft te maken om de kleine dingetjes. Het verwijst naar de essentie van de foodbar: genieten!

De foodbar wordt gehost door Yorick Mulder –  zoon van Helga, chefkok en eigenaresse van ‘t Golfje.

Bezoek ook de website van Pura Vida: puravidaterschelling.nl